Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij belangrijk.
Kwaliteit is vandaag de dag een veelgebruikte term. Van oorsprong betekent het ‘goede eigenschap’. Dat is waar we voor staan en doen!

Tot 2013 kenden we in medezeggenschapsland het Gemeenschappelijk Begeleidings Instituut Ondernemingsraden, kortweg het GBIO met zijn subsidie voorwaarden.

In de praktijk werden de voorwaarden toch vaak beleefd als kwaliteitsnormen. Wij vonden die normen eigenlijk veel te mager: te kwantitatief, onvoldoende gebaseerd op de pluriforme waardering van klanten. Ook te veel gericht op geleverde training, minder op naast je klant staan en daar echt maatwerk maken.

Het GBIO bestaat niet meer. De opvolger van het GBIO, bedacht door de SER, is de Stichting Certificering Opleiding Ondernemingsraden (SCOOR). SCOOR keurt en certificeert wederom trainings- en advies aanbieder.

Voor een klein bureau als het onze is het duur. Tevens worden interne procedures opgelegd die niet in overeenstemming zijn met de grootte van ons bureau.

Naast SCOOR bestaat ook het Register MZ-Opleiders. In dit register MZ-Opleiders zijn alle trainers opgenomen die zich officieel hebben laten registreren. Deze trainers voldoen aan de kwaliteitscriteria die door de beroeps- en branchevereniging zijn gesteld. Kortom je ontwikkeling als trainer wordt hier officieel geboekstaafd!

Als je je niet schoolt of bijschoolt als trainer, vervalt je registratie in het MZ register. Dit register is nog niet optimaal, maar ontwikkelt zich wel (www.mzregister.nl). Onze trainers zijn in het Register MZ-Opleiders geregistreerd.

De BVMP is de beroepsvereniging voor medezeggenschap professionals. Ook van deze vereniging zijn onze trainers en adviseurs lid. Overigens hebben we persoonlijk bijgedragen aan de totstandkoming van de vereniging.

Genoeg ?

Nee nog niet helemaal...
We zijn een actieve netwerkclub, vaak vooraan bij innovatie. Dat doen we in een zeer gevarieerd netwerk, dat constant beweegt en ontwikkelt, met korte lijnen, invloed op ons en relevante kennis en scherpte.

De eerstvolgende WOR-dag vindt plaats op 12 maart 2019. Aanmelden kan via: dit formulierStel een vraag

Wilt u een vraag stellen aan Delphior Pro OR? Dat kan. Klik op onderstaande button:Contact

Delphior Pro OR

Postbus 357
3830 AK Leusden
+31 33 4343016

lukas@delphior.nl

henny@delphior.nl

www.delphior.nl

Administratief

KvK 58659730

BTW NL853128911B01

Bank NL23 TRIO 0197 7037 63

© Delphior Pro OR 2015