Over ons

We zijn een klein bureau met een groot en gevarieerd netwerk. Voor een training/cursus of een advies ben je bij ons aan het goede adres.

Ook tussendoor staan wij voor service en maken we dat waar. Als je ‘tussendoor' een vraag hebt, dan reageren we. Zo nodig na ruggespraak met een deskundige in ons netwerk. Als het even kan reageren we snel. Voor de meeste vragen brengen wij  deze service niet in rekening.  Als het ‘niet meer in verhouding is’, dan wordt altijd eerst even overlegd.

Betrokkenheid is: jouw medezeggenschap is onze medezeggenschap. Dat geldt ook succes, plezier en als het (even) tegenzit.

Een klein bureau dat wel ‘overal’ komt. Overheid, bank- en verzekeringsbedrijven, ICT, zorg, maak- industrie en voedselindustrie, technische bedrijven, en farmacie zijn plekken waar je ons kunt tegenkomen. Dat doen we met plezier! Uiteraard geldt wet- en  regelgeving voor iedereen. Het zijn de mensen, de diversiteit in cultuur, die het verschil maken. Dat verschil willen we graag ontwikkelen en benutten. Dat is maatwerk! En dat is bij ons echt maatwerk: geen legoblokjes!

Delphior Pro OR is vooral medezeggenschapspartner. We zijn ‘goed bij de les’ en flexibel in vorm en inhoud.

Proberen? Gewoon doen!

De eerstvolgende WOR-dag vindt plaats op 12 maart 2019. Aanmelden kan via: dit formulierStel een vraag

Wilt u een vraag stellen aan Delphior Pro OR? Dat kan. Klik op onderstaande button:Contact

Delphior Pro OR

Postbus 357
3830 AK Leusden
+31 33 4343016

lukas@delphior.nl

henny@delphior.nl

www.delphior.nl

Administratief

KvK 58659730

BTW NL853128911B01

Bank NL23 TRIO 0197 7037 63

© Delphior Pro OR 2015