Training en Advies

Als OR heb je recht op scholing van je ondernemingsraad. Door scholing leer je de wet toepassen op je eigen situatie, leer je effectief met elkaar omgaan en resultaten behalen. Daarvoor is het nodig dat je met elkaar beschikt over de juiste informatie, kennis en vaardigheden waarmee aan de slag kunt.

Dat soort zaken zijn onderwerpen in een training, waarbij elke training op maat speciaal voor jouw OR en jouw situatie wordt gemaakt. Echt maatwerk dus.

Er zijn momenten dat er een situatie in jouw organisatie is, dat je als OR ‘even wat meer’ nodig hebt. Denk aan een reorganisatie, een overname of een ingewikkelde regeling voor het personeel.

Wij kunnen de OR dan in zo’n traject bijstaan met kennis en ervaring. En als dat nodig is, specifieke kennis inzetten. We hebben een netwerk van kundige mensen met wie we al jaren samenwerken. Bijvoorbeeld een advocaat, een accountant, maar ook een pensioendeskundige. Steeds weer met als doel jou en je OR beter, slagvaardiger, kansrijker en succesvoller te maken!

In de wet op de ondernemingsraden is geregeld dat je recht hebt op deze ‘bijstand’. Als je ondersteuning wilt bij het gebruik maken daarvan, kun je ook op ons een beroep doen.

De kosten of het nou om een trainings- of adviestraject gaat, zijn altijd vooraf -door middel van een prijsopgave- bekend.

De eerstvolgende WOR-dag vindt plaats op 12 maart 2019. Aanmelden kan via: dit formulierStel een vraag

Wilt u een vraag stellen aan Delphior Pro OR? Dat kan. Klik op onderstaande button:Contact

Delphior Pro OR

Postbus 357
3830 AK Leusden
+31 33 4343016

lukas@delphior.nl

henny@delphior.nl

www.delphior.nl

Administratief

KvK 58659730

BTW NL853128911B01

Bank NL23 TRIO 0197 7037 63

© Delphior Pro OR 2015