Training & Scholing

Leren is leuk. De ervaring opdoen dat je je iets nieuws eigen maakt, waar je wat aan hebt.

'Hetzelfde T-shirt maak nog geen team'.

Marijke Lingsma

Delphior voorziet in de kennis die je nodig hebt

De wet spreekt van scholing en vorming, wij gebruiken het woord training. Als we het over trainen hebben, dan is de voor de hand liggende associatie ‘in beweging komen’. En dat is ook zo. Bij een training gaat het om het op peil brengen en houden van de kennis, en van de vaardigheden om daarmee wat mee te doen. Dat vraagt inzet van ons, maar ook van de OR-leden. Invulling geven aan OR-lid zijn en een bijdrage kunnen leveren veronderstelt weten waar je het over hebt en weten wat je wilt bereiken, waarom en hoe.

De Wet op de Ondernemingsraden geeft iedere OR scholingsrechten, doorbetaald en in werktijd. Op jaarbasis heeft elk OR-lid recht op minimaal 5 scholingsdagen per jaar.

Waar gaat de training over?

Programma op maat

Het programma wordt gemaakt aan de hand van de wensen van de OR. Dat kan gaan over invulling, de toepassing van wettelijke plichten, zoals Arbeidsomstandigheden, Arbeidsvoorwaarden, Privacy en Arbeidstijden. Of om zaken die de OR raken zonder dat het gelijk een kant en klare advies- of instemmingsaanvraag is. Denk aan de toekomst van de onderneming en de ontwikkeling van medewerkers.

Thema's die aan bod komen

Al doende leert men geldt ook voor het je eigen maken van vaardigheden. Goede vragen stellen, onderhandelen, samenwerken en lastige situaties aanpakken zijn allemaal voorbeelden van thema’s die tijdens een training aan de orde (kunnen) komen.

Altijd in overleg en op maat

Samenvattend een training wordt altijd in overleg vorm gegeven. Wij maken nadat we je wensen kennen, en jullie de onze, een offerte en een programma. De locatie waar de training wordt uitgevoerd, bepalen en regelen jullie zelf.
Maatwerk voor commissies en projecten
Met z’n allen of met de commissie? Vaak is er sprake van taakverdeling binnen de OR. Uiteraard bieden we ook maatwerk voor commissies en projecten, waar dan niet de hele OR bij aanwezig is. Denk aan financieel beleid, de VGWM-commissie en de commissie die zich met Achterban/PR bezighoudt.

Voorwaarden & Tarieven

  • We hanteren per dagdeel training €960,- waarbij een dagdeel uit drie effectieve uren bestaat.
  • Bij vroegboeken brengen we € 895,- per dagdeel in rekening. 
  • Het bedrag voor de training is exclusief 21% BTW en reiskosten (€ 0,45 per km) van en naar de cursuslocatie.
  • Het bedrag is inclusief het te gebruiken materiaal (digitaal aangeleverd) en de voorbereidingstijd.
  • Een training geldt voor ons als een ‘service afspraak’ voor het hele jaar! Wij vinden het belangrijk, dat er geen financiële belemmering voor onze klanten is om met ons te overleggen als je daar behoefte aan hebt. Zijn er vragen dan beantwoorden we die. Of omdat we het zelf weten of omdat een samenwerkingspartner het antwoord heeft op deze vraag. Mits het binnen de perken blijft, brengen wij voor deze service geen extra kosten in rekening. Inclusief en echt maatwerk dus. Wij gaan voor 100% tevredenheidsgarantie.
    Interesse? Neem dan contact met ons op. Van harte welkom!

De waarde van een opleiding is niet het leren van vele feiten, maar het trainen van het brein om na te denken.

Albert Einstein

Delphior Pro OR is een trainings- en adviesbureau met oprechte interesse voor jou, je organisatie en ondernemingsraad.
Email ons

henny@delphior.nl
lukas@delphior.nl

Bel ons

06 22792216
06 53990988

Vind ons

Couwenhoven 4614,
3703 EM Zeist