WOR-dag

Verkiezingen; algemene of tussentijdse. Hoe dan ook je bent nieuw gekozen in de OR! Van harte gefeliciteerd en nu de uitdaging om eraan te beginnen. Aan jou de uitdaging hoe je je het beste kunt voorbereiden op het OR- lidmaatschap.

Spring altijd in het diepe. Het ondiepe doet namelijk zeer.

bron onbekend

Covid 19, ‘coronacrisis’; ook dan denkt de OR mee. ‘Hoe werken we veilig en gezond en blijft de werkdruk binnen de perken?’

WOR-dagen 2021

Trainen tijdens deze ‘corona-crisis’ blijkt lastig. Geen toestemming , niet verantwoord of door de lockdown is er buitenshuis niets mogelijk. 

Toch vinden ook nu (digitale) verkiezingen plaats. Ook nu kun je nieuw in de OR zijn.

 

Open inschrijving ééndaagse training Wet op de ondernemingsraden. Zo snel het mag en kan ontmoeten we elkaar weer in het echt. Zo lang dat niet kan, biedt een online training de mogelijkheid om interactief te oefenen met de basis van de wet op de ondernemingsraden.

 

Voor elk OR-lid is het immers essentieel om de basis van de wet op de ondernemingsraden te kennen en te kunnen. Wij bieden jou een cursus van twee dagdelen, die je op gang helpt om vertrouwd te raken met de begrippen, rechten en plichten. Na afloop ben je bekend met de basis. Het is niet mogelijk om in een dag een volleerd ‘zwemmer’ te worden. Dat vereist oefening en herhaling van het hoe zit het ook al weer. In maatwerk cursussen kunnen we echt de diepte ingaan.

De WOR-dagdelen zijn met name geschikt voor nieuwe OR-leden in een OR van meer ervaren OR-collega’s. Die aanwezigheid van OR-leden die je wegwijs kunnen maken, vergemakkelijkt ‘het springen’. 

Ook als dat niet het geval is en dus iedereen onwennig begint aan hoe om te gaan met wetten, procedures, achterban en een bestuurder, is het handig om de nieuwe zittingstermijn af te trappen met de basis, de WOR. 

Open inschrijving wil zeggen dat er ook nieuwe OR leden van andere ondernemingen aanwezig kunnen zijn. Hoewel dit andere sectoren betreft, geldt voor al die ondernemingen de WOR. Het is interessant, soms verbazingwekkend en grappig hoe we onderling kunnen verschillen! 

Zo lang de ‘corona-crisis’ duurt, houden we ons tijdens ‘fysieke’ cursusdag(en) aan de maatregelen die bedoeld zijn om besmetting te voorkomen.

Meld je aan

  • De fysiek WOR-dag organiseren we in het midden van het land
  • Van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  • Wij zorgen voor koffie, thee en een lunch.
  • De kosten voor de gehele dag zijn €175,- ex btw.
  • Het is ook mogelijk om aan een online WOR-dag deel te nemen.

Kansen worden door de meeste mensen gemist, omdat het gekleed gaat in overals en op werk lijkt.

Thomas Edison

Delphior Pro OR is een trainings- en adviesbureau met oprechte interesse voor jou, je organisatie en ondernemingsraad.
Email ons

henny@delphior.nl
lukas@delphior.nl

Bel ons

06 22792216
06 53990988

Vind ons

Postbus 357,
3830 AK Leusden