WOR-dag

Verkiezingen; algemene of tussentijdse. Hoe dan ook je bent nieuw gekozen in de OR! Van harte gefeliciteerd en nu de uitdaging om eraan te beginnen. Aan jou de uitdaging hoe je je het beste kunt voorbereiden op het OR- lidmaatschap.

Spring altijd in het diepe. Het ondiepe doet namelijk zeer.

bron onbekend

WOR-dag - 21 mei - 2024

Verkiezingen geweest.. Tijd voor een eerste kennismaking met de wet op de ondernemingsraden.

 

Open inschrijving ééndaagse training Wet op de ondernemingsraden. 

 

Voor elk OR-lid is het essentieel om bekend te zijn met de basis van de wet op de ondernemingsraden. Wij bieden jou een cursus van twee dagdelen, die je op gang helpt om vertrouwd te raken met de begrippen, rechten en plichten. Na afloop ben je bekend met de basis. Het is nou eenmaal niet mogelijk om in een dag een volleerd ‘zwemmer’ te worden. Dat vereist oefening en herhaling van het hoe zit het ook al weer. In maatwerk cursussen kunnen we echt de diepte ingaan.

 

De WOR-dagdelen zijn met name geschikt voor nieuwe OR-leden in een OR van meer ervaren OR-collega’s. Die aanwezigheid van OR-leden die je wegwijs kunnen maken, vergemakkelijkt ‘het springen’. 

 

Ook als dat niet het geval is en dus iedereen onwennig begint aan hoe om te gaan met wetten, procedures, achterban en een bestuurder, is het handig om de nieuwe zittingstermijn af te trappen met de basis, de WOR. 

 

Open inschrijving wil zeggen dat er ook nieuwe OR leden van andere ondernemingen aanwezig kunnen zijn. Hoewel dit andere sectoren betreft, geldt voor al die ondernemingen de WOR. Het is interessant, soms verbazingwekkend en grappig hoe we onderling kunnen verschillen! 

Meld je aan

  • De WOR-dag organiseren we meestal in het midden van het land
  • Van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  • Wij zorgen voor koffie, thee en een lunch.
  • De kosten voor de gehele dag zijn €175,- ex btw.

Kansen worden door de meeste mensen gemist, omdat het gekleed gaat in overals en op werk lijkt.

Thomas Edison

Delphior Pro OR is een trainings- en adviesbureau met oprechte interesse voor jou, je organisatie en ondernemingsraad.
Email ons

henny@delphior.nl
lukas@delphior.nl

Bel ons

06 22792216
06 53990988

Vind ons

Couwenhoven 4614,
3703 EM Zeist